Reiki cursus

Inhoud curus

Ben je geïnteresseerd in Reiki en wil je dit zelf ook leren geven dan is de Reiki 1 cursus misschien iets voor jou. Als je eerder al een Reiki cursus hebt gevolgd bestaan er ook mogelijkheden tot het volgen van vervolg cursussen bij mij. (Reiki 2, Reiki 3a en 3b(Master)) Als erkend Reiki Master is mijn doel Reiki zo breed en volledig mogelijk over te brengen. Veel mensen willen met energie werken, maar durven dit niet omdat men bang is voor het zweverige binnen de alternatieve wereld. Zonder af te doen aan de inhoud probeer ik de cursus te geven met een nuchtere houding en beide benen op de grond. De cursussen zijn gevuld met theorie en praktijk. Het is een ervaringsgerichte cursus.
Aan het einde van iedere cursus krijg je een certificaat en een naslagwerk mee met theoretische en praktische informatie van de cursus.

Praktische informatie

Heb je belangstelling voor één van mijn Reiki cursussen dan is het aan te raden om mij even te mailen of te bellen, zo kunnen al je vragen beantwoord worden en bij aanmelding kunnen we de evt. data bespreken. Reiki 1 t/m 3b zijn privé cursussen. De cursus is inclusief koffie/thee uitgebreide syllabus en certificaat.

  • Voor cursus overzicht, zie link 'Cursus data'.
  • De cursus locatie is Arnhem.
  • Voor de kosten, zie 'Tarieven'.

by paul