Reiki behandeling

Wat doet het?

Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden. De behandeling, ofwel handoplegging, is geen medische geneeswijze en vervangt daarmee ook geen arts, maar is wel een deugddoende ervaring. Een Reiki behandeling kan goed worden toegepast als aanvulling bij geneeskundige en fysiotherapeutische behandelingen om het genezingsproces te versnellen.
Met een Reiki behandeling kom je meer tot rust, wanneer je bijv. last hebt van stress of slapeloosheid. Reiki kan je bevrijden van je blokkades die je gezondheid ondermijnen.
Reiki past zich aan de natuurlijke behoefte van de ontvanger en kan nooit schaden. Reiki kan helpen als ondersteuning bij het helen van ziektes, het maakt de geest evenwichtiger, het lichaam gezonder en helpt op die manier om gelukkig te worden.

Voor wie?

Het vermogen om energie door te geven heeft iedereen, zij het doorgaans nog slechts in geringe mate. Overweeg je een cursus te gaan nemen maar wil je eerst nog kennis maken met Reiki, dan kan een behandeling een mooie kennismaking zijn. Reiki is er voor iedereen; leeftijd, geloof, ras of seksuele geaardheid speelt geen rol.

by paul