Ontspanningsmassage cursus (1 dag)

Inhoud cursus

Praktijk Introspect verzorgt een 1-daagse cursus ontspanningsmassage. In deze cursus leer je de basis technieken van massage voor het hele lichaam en wordt er naast deze technieken ook aandacht besteed aan de theorie. Voor deze cursus hoef je niet medisch geschoold te zijn. Daarom is het naslagwerk ook enige informatie opgenomen omtrent contra indicaties en anatomie.

Praktische informatie

De cursus wordt per keer privé of als duo gegeven, dit i.v.m de privacy en persoonlijke aandacht en het uitgebreide les materiaal. Binnen de cursus oefen je bij elkaar de technieken. De cursus wordt in overleg met de deelnemer(s) ingepland. Indien je de cursus privé wilt volgen dien je zelf voor een oefenmodel te zorgen. Volg je samen met een vriend(in) de cursus, dan is het bedrag per persoon, neem je alleen een oefenmodel mee dan hoeft het oefenmodel vanzelfsprekend geen cursusgeld te betalen.
De cursusdag is inclusief koffie/thee/fris uitgebreide syllabus en certificaat. Wil je je inschrijven voor deze cursus mail dan of neem contact op met praktijk Introspect (telefoon/mail). Je ontvangt een schriftelijke bevestiging thuis. Iedere cursist krijgt tijdens de cursus 10% korting op de aan te schaffen materialen.

Voor een overzicht van alle cursus data, zie 'Cursus data'.
Voor de kosten, zie 'Tarieven'.

by paul