Hotstone massage cursus (1 dag)

Inhoud cursus

Praktijk Introspect verzorgt een 1-daagse cursus in Hotstone massage. In deze cursus wordt aan de hand van theoretische informatie praktisch geoefend met het zelf uitvoeren van een hotstone massage.

Praktische informatie

De cursus kan privé of als duo worden gevolgd, dit i.v.m privacy en het garanderen van persoonlijke aandacht in de behandeling van het uitgebreide les materiaal. Binnen de cursus oefen je bij elkaar (duo cursus) de technieken. De cursus wordt in overleg met de deelnemer(s) ingepland. Indien je de cursus privé wilt volgen dien je zelf voor een oefenmodel te zorgen. Volg je samen met een vriend(in) de cursus, dan is het bedrag per persoon, neem je alleen een oefenmodel mee dan hoeft het oefenmodel vanzelfsprekend geen cursusgeld te betalen.

De cursusdag is inclusief koffie/thee uitgebreide syllabus en certificaat. Wil je je inschrijven voor deze cursus mail dan of neem contact op met praktijk Introspect. Je ontvangt een bevestiging via de mail.

De originele hotstone-stenen zijn (indien gewenst) in de praktijk te koop, evenals de elektrische hotstone heater.
Iedere cursist krijgt tijdens de cursus 10% korting op de aan te schaffen materialen.


Heb je belangstelling voor één van mijn cursussen dan is het aan te raden om mij even te mailen of te bellen, zo kunnen al je vragen beantwoord worden en bij aanmelding kunnen we de evt. data bespreken.

  • Voor cursus overzicht, zie link 'Cursus data'.
  • De cursus locatie is Arnhem.
  • Voor de kosten, zie 'Tarieven'.

by paul